DANCE ACADEMY LAXHOLM DANCE ACADEMY LAXHOLM

Undervisning i brudevals

BRUDEVALSEN KAN LÆRES AF ALLE - VÆLG SELV HVORDAN:
Det bliver både sjovere, mere elegant og mere afslappende, hvis man kan bare en smule.  Så der er ingen grund til at have præstationsangst, for bruger I bare noge få timer, kan I sagtens lære at danse en flot vals - også hvis det er sølv- eller guldbrylluppet, I nærmer jer - eller måske en tur til bal i Wien?

Det er her, vi kommer ind. Har I kun lidt tid – og trænger måske bare til at få genopfrisket trinene, ELLER har I lyst til at bruge lidt mere tid inden den store dag? Hvadenten det er det ene eller andet, så kan vi tilbyde enten:

 ET LYNKURSUS
som består af 45 minutters undervisning og et hurtigt check-up (15 - 20 minutter)inden brylluppet, eller:

 EN LEKTION Á 45 MINUTTER, og efterfølgende lektioner af 25 minutter, indtil I føler, selvtilliden er i orden. 

PRIS:
Lynkursus: 1.500 kr.
Enkeltlektion á 45 minutter: 1.100 kr

Udbytte
Den selvtillid, der følger med, når vi føler, vi kan noget, er dejlig. Efter en lang dag med masser af nervøsitet, uforglemmelige oplevelser, dejlig mad, og måske lidt vin, ja, så hjælper rutinen helt sikkert til at få denne del til at glide lidt nemmere. Og når I først har lært det, kan I bruge det til senere lejligheder, eller måske få lyst til at udvide jeres ”repertoire” på et senere tidspunkt. Vi hjælper gerne med enetimer i selskabsdans, eller måske har I lyst til at deltage på et af vores "Vild med Dans" hold?