DANCE ACADEMY LAXHOLM DANCE ACADEMY LAXHOLM

Sportsdans

I Dance Academy underviser vi i standard-dansene, dvs. vals, tango, slowfox, quickstep og wienervals fra begyndere indenfor turneringsdans op til det højeste niveau på verdensplan.
 
Med mere end 30 års erfaring indenfor topdans, deraf 28 år i England, gør vi vores bedste for at hjælpe til med at vejlede, træne og guide dig til at få mest ud af dit eget potentiale. For at dette skulle kunne lykkes er selvdisciplin og sjov ekstremt vigtige elementer af træningen. Udenlandske dansere fra hele verden kommer ofte på besøg i studiet for at få undervisning og for at gøre sig klar til store turneringer.

Målgruppe
Indenfor amatørdans findes der turneringer for alle aldersgrupper, og på mange slags niveauer, dvs. fra 8-årige op til juniorer, ynglinge, voksne og senior dansere.

Udbytte og værdier
Turneringsdansens værdier drejer sig ikke kun om at flytte fødderne fra A til B, men derimod langt mere om at lære sig selv bedre at kende. Du lærer at øge din bevidsthed om dig selv, og kan dermed blive bedre til at have en bedre forbindelse til andre.

Omgivelserne
Dance Academy Laxholm blev åbnet i august 2004 og byder på et dejligt, venligt lokale på 152 m2 med fjedrende gulv. Samtidig med at omgivelserne giver en hyggelig og afslappet atmosfære, er træningen målrettet og seriøs.

Priser
Enetimer: En enetime varer 45 minutter og prisen er 650 kr.